Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En un cassó amb aigua bullent, coeu els pèsols frescos 7 min. 
  2. Retireu-los del foc i refredeu-los amb aigua amb gel abundant. 
  3. Quan els pèsols siguin freds, tritureu-los, amb l’ajuda d’una batedora, juntament amb un manat de flors de ceba, unes boletes de pebre rosa i brou de la cocció, al gust. 
  4. Passeu la sopa per un colador i serviu-la. Acompanyeu la crema amb uns ous de truita i unes flors de ceba. 

CONSELL

Podeu deixar refredar la crema i servir-la com un aperitiu fred. En aquest cas, serviu la sopa, molt freda, en copes de cava, coronades amb la flor de ceba o, fins i tot, amb un crisantem.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

28 abr

I Mercats Paral·lels

El Parc de les Tres Xemeneies del Poble-sec acull la primera edició dels Mercats Paral·lels, fruit de...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto