Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó amb aigua bullent, coeu els pèsols frescos 7 min. 
  2. Retireu-los del foc i refredeu-los amb aigua amb gel abundant. 
  3. Quan els pèsols siguin freds, tritureu-los, amb l’ajuda d’una batedora, juntament amb un manat de flors de ceba, unes boletes de pebre rosa i brou de la cocció, al gust. 
  4. Passeu la sopa per un colador i serviu-la. Acompanyeu la crema amb uns ous de truita i unes flors de ceba. 

CONSELL

Podeu deixar refredar la crema i servir-la com un aperitiu fred. En aquest cas, serviu la sopa, molt freda, en copes de cava, coronades amb la flor de ceba o, fins i tot, amb un crisantem.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: