Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la sopa de pinyons: escalfeu la llet. En un bol, barregeu els rovells amb el sucre i remeneu-ho. Tireu-hi la llet calenta i feu-ho coure 5 min al bany maria. Tot seguit, apagueu el foc, tireu-hi el praliné de pinyons i tritureu-ho. Passeu-ho per un colador xinès i deixeu-ho reposar.
  2. Per a la crema de xocolata blanca: feu una crema com la d’abans, poseu a escalfar la llet, barregeu el sucre amb els rovells, aboqueu-hi la llet calenta i feu-ho coure al bany maria 5 min. Quan encara sigui calent, pareu el foc i afegiu-hi la cobertura de xocolata blanca i remeneu-ho bé perquè es dissolgui. Passeu-ho per un colador. Deixeu-ho refredar i després barregeu-hi la nata .
  3. Muntatge: munteu-ho en una copa. Primer tireu-hi la sopa de pinyons, després hi deixeu flotar el pa d’espècies prèviament emborratxat amb unes gotes de Grand Marnier, i al damunt hi poseu dues cullerades de la crema de xocolata blanca. Ho podeu acabar amb qualsevol galeta cruixent i amb encenalls de xocolata negra o cacau amarg en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto