Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la sopa de pinyons: escalfeu la llet. En un bol, barregeu els rovells amb el sucre i remeneu-ho. Tireu-hi la llet calenta i feu-ho coure 5 min al bany maria. Tot seguit, apagueu el foc, tireu-hi el praliné de pinyons i tritureu-ho. Passeu-ho per un colador xinès i deixeu-ho reposar.
  2. Per a la crema de xocolata blanca: feu una crema com la d’abans, poseu a escalfar la llet, barregeu el sucre amb els rovells, aboqueu-hi la llet calenta i feu-ho coure al bany maria 5 min. Quan encara sigui calent, pareu el foc i afegiu-hi la cobertura de xocolata blanca i remeneu-ho bé perquè es dissolgui. Passeu-ho per un colador. Deixeu-ho refredar i després barregeu-hi la nata.
  3. Muntatge: munteu-ho en una copa. Primer tireu-hi la sopa de pinyons, després hi deixeu flotar el pa d’espècies prèviament emborratxat amb unes gotes de Grand Marnier, i al damunt hi poseu dues cullerades de la crema de xocolata blanca. Ho podeu acabar amb qualsevol galeta cruixent i amb encenalls de xocolata negra o cacau amarg en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: