Preparació
- Per a la sopa de pinyons: escalfeu la llet. En un bol, barregeu els rovells amb el sucre i remeneu-ho. Tireu-hi la llet calenta i feu-ho coure 5 min al bany maria. Tot seguit, apagueu el foc, tireu-hi el praliné de pinyons i tritureu-ho. Passeu-ho per un colador xinès i deixeu-ho reposar.
- Per a la crema de xocolata blanca: feu una crema com la d’abans, poseu a escalfar la llet, barregeu el sucre amb els rovells, aboqueu-hi la llet calenta i feu-ho coure al bany maria 5 min. Quan encara sigui calent, pareu el foc i afegiu-hi la cobertura de xocolata blanca i remeneu-ho bé perquè es dissolgui. Passeu-ho per un colador. Deixeu-ho refredar i després barregeu-hi la nata.
- Muntatge: munteu-ho en una copa. Primer tireu-hi la sopa de pinyons, després hi deixeu flotar el pa d’espècies prèviament emborratxat amb unes gotes de Grand Marnier, i al damunt hi poseu dues cullerades de la crema de xocolata blanca. Ho podeu acabar amb qualsevol galeta cruixent i amb encenalls de xocolata negra o cacau amarg en pols.