Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la sopa de pinyons: escalfeu la llet. En un bol, barregeu els rovells amb el sucre i remeneu-ho. Tireu-hi la llet calenta i feu-ho coure 5 min al bany maria. Tot seguit, apagueu el foc, tireu-hi el praliné de pinyons i tritureu-ho. Passeu-ho per un colador xinès i deixeu-ho reposar.
  2. Per a la crema de xocolata blanca: feu una crema com la d’abans, poseu a escalfar la llet, barregeu el sucre amb els rovells, aboqueu-hi la llet calenta i feu-ho coure al bany maria 5 min. Quan encara sigui calent, pareu el foc i afegiu-hi la cobertura de xocolata blanca i remeneu-ho bé perquè es dissolgui. Passeu-ho per un colador. Deixeu-ho refredar i després barregeu-hi la nata .
  3. Muntatge: munteu-ho en una copa. Primer tireu-hi la sopa de pinyons, després hi deixeu flotar el pa d’espècies prèviament emborratxat amb unes gotes de Grand Marnier, i al damunt hi poseu dues cullerades de la crema de xocolata blanca. Ho podeu acabar amb qualsevol galeta cruixent i amb encenalls de xocolata negra o cacau amarg en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

24 nov - 10 des

V Jornades del Romesco de Cambrils

Diversos restaurants de Cambrils ofereixen, del 24 de novembre al 10 de desembre, menús basats en el romesco,...

09-10 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto