Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació per a la sopa de taronja sanguina

  • Poseu en un cassó al foc amb 900 ml de sucre de taronja i el sucre. En fred, diluïu l'agar-agar en els 100 ml de suc restants.
  • Quan arrenqui el bull, tireu-hi l'agar-agar i bulliu-ho 2 min. Deixeu-ho refredar a la nevera. Una vegada fred, tritureu-ho, que quedi una sopa gelatinosa amb textura fina.
  • Per al plum-cake de taronja, pastanaga i ametlles: poseu els rovells, els 50 ml de suc de taronja i el sucre en un bol al bany maria. Munteu-ho fins que dobli el volum.
  • En un altre bol, munteu les clares a punt de neu amb un polsim de sal. Quan estiguin gairebé muntades, afegiu-hi el sucre de mica en mica. Barregeu el midó, la farina d'ametlla passada per un sedàs, la pastanaga pelada i ratllada i el suc de taronja.
  • Barregeu els rovells muntats amb la mescla del midó, la farina, la pastanaga i el suc de taronja.
  • Tot seguit, incorporeu-hi les clares muntades a punt de neu i barregeu-ho amb molt de compte perquè no s'abaixi.
  • Poseu aquesta mescla en un motlle, untat amb mantega i empolsat de farina, i feu-lo coure 30 min a 160 ºC.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: