Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

Preparació per a la sopa de taronja sanguina

  • Poseu en un cassó al foc amb 900 ml de sucre de taronja i el sucre. En fred, diluïu l'agar-agar en els 100 ml de suc restants.
  • Quan arrenqui el bull, tireu-hi l'agar-agar i bulliu-ho 2 min. Deixeu-ho refredar a la nevera. Una vegada fred, tritureu-ho, que quedi una sopa gelatinosa amb textura fina.
  • Per al plum-cake de taronja, pastanaga i ametlles: poseu els rovells, els 50 ml de suc de taronja i el sucre en un bol al bany maria. Munteu-ho fins que dobli el volum.
  • En un altre bol, munteu les clares a punt de neu amb un polsim de sal. Quan estiguin gairebé muntades, afegiu-hi el sucre de mica en mica. Barregeu el midó, la farina d'ametlla passada per un sedàs, la pastanaga pelada i ratllada i el suc de taronja.
  • Barregeu els rovells muntats amb la mescla del midó, la farina, la pastanaga i el suc de taronja.
  • Tot seguit, incorporeu-hi les clares muntades a punt de neu i barregeu-ho amb molt de compte perquè no s'abaixi.
  • Poseu aquesta mescla en un motlle, untat amb mantega i empolsat de farina, i feu-lo coure 30 min a 160 ºC.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto