Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació per a la sopa de taronja sanguina

  • Poseu en un cassó al foc amb 900 ml de sucre de taronja i el sucre. En fred, diluïu l'agar-agar en els 100 ml de suc restants.
  • Quan arrenqui el bull, tireu-hi l'agar-agar i bulliu-ho 2 min. Deixeu-ho refredar a la nevera. Una vegada fred, tritureu-ho, que quedi una sopa gelatinosa amb textura fina.
  • Per al plum-cake de taronja, pastanaga i ametlles: poseu els rovells, els 50 ml de suc de taronja i el sucre en un bol al bany maria. Munteu-ho fins que dobli el volum.
  • En un altre bol, munteu les clares a punt de neu amb un polsim de sal. Quan estiguin gairebé muntades, afegiu-hi el sucre de mica en mica. Barregeu el midó, la farina d'ametlla passada per un sedàs, la pastanaga pelada i ratllada i el suc de taronja.
  • Barregeu els rovells muntats amb la mescla del midó, la farina, la pastanaga i el suc de taronja.
  • Tot seguit, incorporeu-hi les clares muntades a punt de neu i barregeu-ho amb molt de compte perquè no s'abaixi.
  • Poseu aquesta mescla en un motlle, untat amb mantega i empolsat de farina, i feu-lo coure 30 min a 160 ºC.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto