Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació per a la sopa de taronja sanguina

  • Poseu en un cassó al foc amb 900 ml de sucre de taronja i el sucre. En fred, diluïu l'agar-agar en els 100 ml de suc restants.
  • Quan arrenqui el bull, tireu-hi l'agar-agar i bulliu-ho 2 min. Deixeu-ho refredar a la nevera. Una vegada fred, tritureu-ho, que quedi una sopa gelatinosa amb textura fina.
  • Per al plum-cake de taronja, pastanaga i ametlles: poseu els rovells, els 50 ml de suc de taronja i el sucre en un bol al bany maria. Munteu-ho fins que dobli el volum.
  • En un altre bol, munteu les clares a punt de neu amb un polsim de sal. Quan estiguin gairebé muntades, afegiu-hi el sucre de mica en mica. Barregeu el midó, la farina d'ametlla passada per un sedàs, la pastanaga pelada i ratllada i el suc de taronja.
  • Barregeu els rovells muntats amb la mescla del midó, la farina, la pastanaga i el suc de taronja.
  • Tot seguit, incorporeu-hi les clares muntades a punt de neu i barregeu-ho amb molt de compte perquè no s'abaixi.
  • Poseu aquesta mescla en un motlle, untat amb mantega i empolsat de farina, i feu-lo coure 30 min a 160 ºC.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto