Què cuinar La Vanguardia

Ahir, el primer diumenge que no escalo dels llarguíssims 2 mesos de repòs, aquesta deliciosa sopeta de taronja va ser el meu premi de consolació. A tothom li va encantar i, sense el gelat, fins i tot en van menjar els que volen perdre els quilets guanyats durant el Nadal.

Preparació

  1. Escalfeu el suc de taronja. Reserveu-ne una xic de fred per barrejar-lo amb l’agar-agar.
  2. Quan arrenqui el bull, tireu-hi l’agar agar i deixeu-ho coure 1 min. Apagueu el foc, afegiu-hi un raig de mel i refredeu-ho. Quan sigui fred, tritureu-ho.
  3. Talleu a sang la taronja, la mandarina i l’aranja.
  4. Feu un almívar amb l’aigua, el sucre, el clau i la fulla de llorer. Macereu els cítrics amb l’almívar.
  5. Serviu la sopa al fons del plat, els cítrics colats al damunt i una bola de gelat al centre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto