Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu l’aigua a bullir juntament amb el sucre. Quan arrenqui el bull i el sucre s’hagi diluït, afegiu-hi l’agar en pols deixatat amb un xic d’aigua freda, i deixeu-ho bullir 1 min. Tot seguit apagueu el foc i deixeu-ho refredar uns quants minuts.
  2. Quan aquest almívar estigui al voltant dels 80 ºC, tireu-hi el te i la meitat de les fulles de menta, i compteu 2 min de rellotge. Ràpidament, coleu-lo, deixeu-lo refredar i després guardeu-lo a la nevera.
  3. Poseu els rovells amb el sucre en un bol al bany maria i bateu-los perquè els rovells s’escumin i quedin ben cremosos. Quan vegeu que han arribat al punt, traieu-los del bany maria i continueu-los remenant perquè s’abaixi la temperatura i quedi una crema ben brillant.
  4. Aixafeu els cigrons acabats de coure a fi que quedi un puré molt fi. Afegiu-hi el sucre morè.
  5. Presenteu les postres. Tritureu amb un túrmix la sopa de te. Feu unes quenelles de puré de cigrons i poseu-ne una al centre de cada plat soper o bol. Al damunt, poseu-hi una fulla de menta tallada a tires fines, una cullerada de crema de rovells i caramel·litzeu-ho amb un bufador.
  6. Al voltant, poseu-hi la sopa de te verd amb menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23-24 set

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto