Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu l’aigua a bullir juntament amb el sucre. Quan arrenqui el bull i el sucre s’hagi diluït, afegiu-hi l’agar en pols deixatat amb un xic d’aigua freda, i deixeu-ho bullir 1 min. Tot seguit apagueu el foc i deixeu-ho refredar uns quants minuts.
  2. Quan aquest almívar estigui al voltant dels 80 ºC, tireu-hi el te i la meitat de les fulles de menta, i compteu 2 min de rellotge. Ràpidament, coleu-lo, deixeu-lo refredar i després guardeu-lo a la nevera.
  3. Poseu els rovells amb el sucre en un bol al bany maria i bateu-los perquè els rovells s’escumin i quedin ben cremosos. Quan vegeu que han arribat al punt, traieu-los del bany maria i continueu-los remenant perquè s’abaixi la temperatura i quedi una crema ben brillant.
  4. Aixafeu els cigrons acabats de coure a fi que quedi un puré molt fi. Afegiu-hi el sucre morè.
  5. Presenteu les postres. Tritureu amb un túrmix la sopa de te. Feu unes quenelles de puré de cigrons i poseu-ne una al centre de cada plat soper o bol. Al damunt, poseu-hi una fulla de menta tallada a tires fines, una cullerada de crema de rovells i caramel·litzeu-ho amb un bufador.
  6. Al voltant, poseu-hi la sopa de te verd amb menta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto