Consells de cuina La Vanguardia

Tot i el torró, resulta una crema fina i força lleugera gràcies al iogurt, que li dóna un punt àcid i refrescant molt encertat. I per acabar d’arrodonir el plat, la broqueta de fruita és desgreixant i compensa les calories del torró.

Preparació

  1. Ratlleu el torró de Xixona. Escalfeu lleugerament el iogurt i barregeu-hi el torró. Acabeu-ho de triturar amb el túrmix fins que quedi una crema ben fina.
  2. Munteu les broquetes amb les fruites tallades a trossos.
  3. Repartiu la crema de torró pels plats, col·loqueu una broqueta a cada plat i decoreu-ho amb una mica de xocolata fosa al microones.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto