Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu la nata i la llet en una cassola al foc amb la citronella aixafada. Escalfeu-ho fins a uns 80 ºC i deixeu-ho infusionar fins que es refredi.
  2. Foneu la xocolata blanca al bany maria.
  3. Retireu la citronella de la nata. Amb unes varetes, bateu-la lleugerament i barregeu-la suaument amb la xocolata.
  4. Afegiu-hi el iogurt, barregeu-ho bé i deixeu-ho refredar.
  5. Desgraneu la magrana amb les mans i trossegeu els festucs.
  6. Serviu la sopa de xocolata blanca i iogurt en copes. Al damunt, poseu-hi uns grans de magrana, una mica de festucs i la pell de llima.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto