Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al sorbet d’alfàbrega: en un cassó, feu bullir l’aigua, el suc de llima i el sucre, fins a arribar a 100 ºC. Afegiu-hi les fulles d’alfàbrega i infusioneu-ho fins que estigui fred.
  2. Afegiu-hi el Pro sorbet, i passeu-ho pel túrmix i per un colador. Congeleu-ho 2 h.
  3. Per a l’almívar: barregeu tots els ingredients i bulliu-los fins a obtenir la consistència d’un xarop. Deixeu-ho refredar i afegiu-hi els grills dels cítrics, perquè es confitin. Reserveu-ho a la nevera.
  4. Serviu la sopa de cítrics freda, en un plat soper, amb una bola de sorbet d’alfàbrega, una cullerada d’oli d’oliva i la ruca, fregida i ensucrada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto