Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la sopa: tritureu els tomàquets, salpebreu-ho i afegiu-hi l’oli. Coleu-ho i refrigereu-ho.
  2. Per al guacamole: amb un ganivet, piqueu l’alvocat i afegiu-hi la resta d’ingredients. Reserveu-ho.
  3. Per a l’oli: mescleu tots els ingredients.
  4. Per al llagostí: bulliu-lo amb sal i pebre i peleu-ne la part de la cua. Feu una quenelle amb el guacamole al mig del plat. Afegiu-hi oli de coriandre. Poseu el llagostí a sobre del guacamole. Serviu la sopa al costat, en una gerra.

 

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: