Què cuinar La Vanguardia

La sopa de xocolata té tots els ingredients d’una recepta made by ©Mireia Carbó: original, senzilla, gens embafadora, 'resultona' i boníssima! A casa ha triomfat: la combinació de textures, temperatures i sabors queda fantàsticament bé, i té una preparació facilíssima. El toc del safrà queda deliciós, i el gelat de torró és ideal com a postres de Nadal. Feu-les!

Preparació

Sopa freda de xocolata blanca amb crostons cruixents i gelat de torró
Sopa freda de xocolata blanca amb crostons cruixents i gelat de torró Gemma Clofent
  1. Per a la sopa: piqueu la xocolata. Escalfeu l’aigua i aboqueu-la sobre la xocolata. Remeneu-ho i refredeu-ho a la nevera.
  2. Peleu la pinya i coeu-la sencera juntament amb l’aigua, el sucre i el safrà. Deixeu-ho refredar.
  3. Talleu el pa a dauets, empolseu-los amb sucre de llustre i coeu-los al forn a 180 ºC fins que agafin color.
  4. Talleu una rodanxa de pinya a dauets de la mateixa mida que el pa.
  5. Serviu les postres amb el gelat i els crostons al plat i la sopa en una gerra a part.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-24 set

37a Fira de Calella i l’Alt Maresme

Amb més de 30 anys d’història, la Fira de Calella i l’Alt Maresme s’ha convertit en...

24 set

'El Masnou, terra de mar' amb tast de vins

Descobriu el Masnou tot gaudint de la seva gastronomia amb l’itinerari “El Masnou, terra de mar”,...

24 set

Festes de la sega de l'arròs de les Terres de l'Ebre

Els municipis de la zona del delta de l’Ebre reten homenatge a la tradició pagesa del territori. Com...

24-25 set

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto