Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la sopa: poseu en un cassó la nata, la llet i el sucre fins que arrenqui el bull.
  2. Poseu en un got alt i estret els festucs i les fulles de menta. Quan la llet bulli, tireu-la als festucs i tritureu-ho fins que quedi una sopeta fina. Passeu-la per un colador i reserveu-la en fred.
  3. Per al cremós de xocolata: poseu la nata a escalfar al foc. En un bol, barregeu els rovells i el sucre, i quan la nata arrenqui el bull tireu-la als rovells, remeneu-ho bé i coeu-ho uns segons a foc suau, sense bullir.
  4. Tot seguit, apagueu el foc, incorporeu-hi la cobertura de xocolata tallada a trossos petits i barregeu-ho, fins que n’obtingueu una crema ben homogènia i fina. Poseu-la en un pot i reserveu-la a la nevera.
  5. Muntatge: poseu la sopa al centre del plat. Al mig, amb una cullera calenta o un estri per fer boles, poseu-hi una bola de cremós de xocolata; al damunt, una fulla de menta, i uns festucs al voltant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto