Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu 100 g de sucre amb 100 ml d’aigua, porteu-ho al foc i, quan arrenqui el bull, feu-ho coure 5 min. Retireu l’almívar del foc i deixeu que es refredi.
  2. Renteu molt bé el meló, elimineu-ne les llavors i passeu-lo per la liquadora amb la pela.
  3. Liqüeu també el gingebre pelat.
  4. Barregeu el suc obtingut amb l’almívar ja fred i el suc de mitja llimona. Reserveu-ho al congelador, 2 h, remenant-ho de tant en tant amb una batedora de barnilles.
  5. Munteu les clares d’ou amb sal i 20 g de sucre fins que estiguin fermes.
  6. Barregeu-ho suaument amb la preparació anterior, torneu-ho a posar al congelador unes 3-5 h i remeneu-ho cada 30 min.
  7. Barregeu la polpa de la fruita de la passió amb 40 g de sucre i 20 ml d’aigua. Bulliu-ho, a foc suau, durant 5 min. Reserveu-ho en fred.
  8. Serviu el sorbet de meló amb la salsa de fruita de la passió.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: