Consells de cuina La Vanguardia

Quan es retira l'espina lateral del sorell i la central, és un peix òptim per a escabetxos i farcits i per condimentar els brous bàsics. 

Preparació

  1. Netegeu el peix i, a continuació, saleu-lo, enfarineu-lo i fregiu-lo amb oli calent. Reserveu-lo en una cassola de fang.
  2. Poseu una altra cassola de terrissa al foc amb el got d’oli, afegiu-hi els grans d’all trinxats i, quan siguin rossos, tireu-hi mitja culleradeta de pebre vermell dolç, uns grans de pebre negre, el llorer, la farigola i el julivert picat.
  3. Incorporeu-hi el got de vinagre i el got de vi blanc. Deixeu-ho coure a foc mitjà, 10-15 min. Quan l’escabetx ja estigui fet, retireu-lo del foc.
  4. Cobriu el peix amb l’escabetx. És important que quedi ben cobert. El millor és deixar-lo reposar d’un dia per l’altre a temperatura ambient.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto