Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli d'oliva verge extra.
  2. Traieu la primera pela dels dos alls, talleu-ne l’arrel i talleu-los a rodelles molt fines. Poseu-los a la paella perquè es comencin a estovar uns segons a foc suau.
  3. Passeu aigua a les múrgoles lleugerament i talleu-les per la meitat. Afegiu-les als alls. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure tot 2 min, fins que deixin anar l’aigua.
  4. Tot seguit, afegiu-hi els pèsols, les faves, els espàrrecs (només la part de dalt de la tija), les cloïsses i un pols de sal i pebre. Deixeu-ho coure 4 min perquè s’obrin les cloïsses. Si les cloïsses no deixen anar molta aigua, hi podeu afegir un xic de brou vegetal calent. Serviu-ho tot seguit en plats sopers abans que es refredi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto