Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la picada: fregiu, per separat, tots els ingredients menys el safrà. Escorreu-ho i tritureu-ho tot junt, amb el safrà.

  2. Per al fumet de peix: feu servir l'oli sobrer de la picada per sofregir les verdures aromàtiques. Afegiu-hi el peix, net de sang, i els crancs. Ofegueu-ho uns minuts, fins que el peix es desfaci.

  3. Afegiu-hi el pebre vermell, remeneu-ho i flamegeu-ho amb el brandi.

  4. Cobriu-ho fins a la mateixa altura i deixeu-ho bullir 20 min.
  5. Aixafeu el peix i coleu-ho.

  6. Per a l'allioli: en un bol, barregeu els alls pelats amb la sal.

  7. Piqueu-ho amb el morter, per obtenir-ne una pasta.

  8. Incorporeu-hi el rovell i, sense deixar-ho de remenar, afegiu-hi l’oli, a poc a poc, fins a obtenir una textura cremosa.

  9. Per a les patates i el fonoll: feu boletes amb les patates i feu-les coure en el fumet de peix, fins que estiguin toves.

  10. Confiteu el fonoll tallat a la juliana a foc lent, amb una mica de sal i oli, amb l'olla tapada amb paper film.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto