Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la picada: fregiu, per separat, tots els ingredients menys el safrà. Escorreu-ho i tritureu-ho tot junt, amb el safrà.

  2. Per al fumet de peix: feu servir l'oli sobrer de la picada per sofregir les verdures aromàtiques. Afegiu-hi el peix, net de sang, i els crancs. Ofegueu-ho uns minuts, fins que el peix es desfaci.

  3. Afegiu-hi el pebre vermell, remeneu-ho i flamegeu-ho amb el brandi.

  4. Cobriu-ho fins a la mateixa altura i deixeu-ho bullir 20 min.
  5. Aixafeu el peix i coleu-ho.

  6. Per a l'allioli: en un bol, barregeu els alls pelats amb la sal.

  7. Piqueu-ho amb el morter, per obtenir-ne una pasta.

  8. Incorporeu-hi el rovell i, sense deixar-ho de remenar, afegiu-hi l’oli, a poc a poc, fins a obtenir una textura cremosa.

  9. Per a les patates i el fonoll: feu boletes amb les patates i feu-les coure en el fumet de peix, fins que estiguin toves.

  10. Confiteu el fonoll tallat a la juliana a foc lent, amb una mica de sal i oli, amb l'olla tapada amb paper film.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto