Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu els musclos.
  2. Poseu-los en una olla amb el vi blanc i la llimona tallada per la meitat i espremuda. Deixeu que s’obrin.
  3. Traieu-los del foc i aboqueu-los en una plàtera perquè es refredin. Aneu-los separant de la closca i traieu-ne els filaments.
  4. Coleu el suc de la cocció.
  5. Poseu un cassó al foc amb 400 ml d’aigua i 100 ml del suc de la cocció dels musclos. Quan arrenqui el bull, tireu-hi el búrgul i deixeu-lo coure 7 min a foc suau. Escorreu-lo i deixeu-lo refredar.
  6. Talleu la ceba i els pebrots a daus molt petits. Traieu les llavors dels tomàquets i talleu-los com la ceba i els pebrots.
  7. Poseu un cassó al foc amb un raig d’oli i poseu-hi els alls picolats. Deixeu-los coure 30 s. Tot seguit, afegiu-hi la resta de verdures tallades, el pebre vermell, els musclos, el vinagre i l’oli. Deixeu-los coure 30 s. Afegiu-hi la resta de verdures tallades, el pebre vermell, els musclos, el vinagre i l'oli. Deixeu-ho coure molt lentament 20 min. Apagueu el foc i deixeu-ho reposar.
  8. Piqueu el julivert i les fulles de menta molt fines. Mescleu-les amb el búrgul. Amaniu-ho amb el suc de l’escabetx dels musclos.
  9. Presenteu el plat posant un motlle circular amb el búrgul. Al voltant, l’amanida de vegetals, i al damunt, els musclos escabetxats amb les verduretes. Acabeu-ho amanint-ho amb un rajolí del mateix escabetx.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

30 set

XXIX Mostra Gastronòmica de Castelldefels

El 30 de setembre torna un dels esdeveniments gastronòmics més importants de Castelldefels. Un altre...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto