Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els alvocats per la meitat i buideu-los amb l’ajut d’una cullera.
  2. Poseu-los en un recipient i ruixeu-los amb el suc de la llimona. Afegiu-hi sal, pebre i un bon raig d’oli. Aixafeu-ho amb una forquilla.
  3. Renteu el tomàquet i talleu-lo a làmines fines. Si no esteu segurs de com fer-ho, demaneu ajuda a un adult.
  4. Estireu les tortillas i poseu-hi les làmines de formatge cremós. A sobre, afegiu-hi les làmines de tomàquet. Unteu-ho amb una capa de guacamole i enrotlleu la tortilla.
  5. Demaneu ajuda a un adult per passar les tortillas per la paella, amb un raig d’oli i a foc mitjà. Quan s’enrosseixin, ja les tindreu a punt per menjar. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: