Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu i ratlleu el gingebre i barregeu-lo amb la salsa de soja.
  2. Marineu les vieires amb aquesta salsa, uns 20 min, a temperatura ambient.
  3. Bulliu la carbassa pelada i trossejada.
  4. Quan la carbassa estigui ben cuita, coleu-la i tritureu-la amb l’ajuda d’una batedora; afegiu-hi la mantega i salpebreu-ho. Tritureu-ho uns segons més i reserveu-ho calent.
  5. Feu les vieires a la planxa amb unes gotes d’oli d’oliva. Quan siguin rosses, gireu-les i acabeu la cocció procurant que al centre quedin poc fetes. Si les voleu més fetes, podeu acabar-les al forn a 200 ºC.
  6. Serviu les vieires acompanyades d’una cullerada de puré de carbassa i una branqueta de cibulet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

XIII Jornada de la Baldana d'Arròs de Camarles

Els embotits són un símbol de la gastronomia de Catalunya, ja que en trobem varietats locals gairebé...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto