Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa de xocolata: poseu l’aigua a bullir, amb el sucre i el cacau, afegiu-hi la cobertura fora del foc i amb un triturador afegiu-hi la mantega a trossets i emulsioneu-ho. Reserveu-ho. 
  2. Per al gelat de vainilla: infusioneu els canonets de vainilla en la llet, la nata i el sucre a 80 ºC. Refredeu-ho ràpidament i deixeu-ho madurar 24 h. 
  3. Afegiu-hi la resta d’ingredients, barregeu-ho passeu-ho per la mantegadora i reserveu-ho al congelador. Muntatge: escalfeu la salsa de xocolata al foc o al microones. 
  4. Banyeu-hi els taps de Cadaqués amb l’ajuda d’una cullera fins que quedin ben xops, poseu-los al fons d’un plat amb la xocolata calenta i serviu-ho amb una bola de gelat de vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: