Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la salsa de xocolata: poseu l’aigua a bullir, amb el sucre i el cacau, afegiu-hi la cobertura fora del foc i amb un triturador afegiu-hi la mantega a trossets i emulsioneu-ho. Reserveu-ho. 
  2. Per al gelat de vainilla: infusioneu els canonets de vainilla en la llet, la nata i el sucre a 80 ºC. Refredeu-ho ràpidament i deixeu-ho madurar 24 h. 
  3. Afegiu-hi la resta d’ingredients, barregeu-ho passeu-ho per la mantegadora i reserveu-ho al congelador. Muntatge: escalfeu la salsa de xocolata al foc o al microones. 
  4. Banyeu-hi els taps de Cadaqués amb l’ajuda d’una cullera fins que quedin ben xops, poseu-los al fons d’un plat amb la xocolata calenta i serviu-ho amb una bola de gelat de vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto