Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al tàrtar: peleu i piqueu els escamarlans, la ceba tendra, els tomàquets pelats i una mica de fonoll. Barregeu els escamarlans amb la mostassa i una mica de fonoll. Ajunteu el tomàquet amb la ceba, amaniu-los amb oli d’oliva verge i sal.
  2. Feu una salsa barrejant el formatge fresc, la crema de llet, el suc de llimona, una mica de fonoll i el caviar de salmó. Talleu una torrada de baguet, daureu-la al forn amb una mica de mel o xarop d’erable, i afegiu-hi una mica d’aigua per fer-la més líquida. Ha d’agafar un to de caramel. Reserveu-la.
  3. Muntatge: repartiu el tàrtar d’escamarlans en un plat i poseu-hi al costat el tomàquet ben amanit, la salsa i la torrada de baguet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: