Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Per al tàrtar: peleu les gambes i reserveu-ne els caps ben nets. Feu una massa de tempura mesclant la farina amb aigua. Fregiu els caps de les gambes amb la massa de tempura. Reserveu-los. D’altra banda, peleu les cues i piqueu-les amb el ganivet. Amaniu-les al moment amb la sal, el pebre i un rajolí d’oli d'oliva. Per a l’alvocat i les favetes: repeleu les favetes i macereu-les en oli d’oliva. Peleu l’alvocat, traieu-ne el pinyol i aixafeu-hi la carn amb una forquilla. Afegiu-hi un xic de suc de llimona, sal, oli d’oliva i l’escalunya. Maionesa lleugera: barregeu-ho tot i reserveu-ho. Muntatge: en un motlle rodó poseu l’alvocat, a sobre les favetes i al damunt el tàrtar de gambes. Feu una quenelle de maionesa i acabeu-ho amb la tempura de caps de gambes i les flors d’all. Refresqueu-ho amb la ratlladura de taronja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24-25 feb

Fira de la Mel

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto