Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al tàrtar: peleu les gambes i reserveu-ne els caps ben nets.
  2. Feu una massa de tempura mesclant la farina amb aigua.
  3. Fregiu els caps de les gambes amb la massa de tempura. Reserveu-los.
  4. D’altra banda, peleu les cues i piqueu-les amb el ganivet. Amaniu-les al moment amb la sal, el pebre i un rajolí d’oli d'oliva.
  5. Peleu l’alvocat, traieu-ne el pinyol i aixafeu-hi la carn amb una forquilla.
  6. Afegiu-hi un xic de suc de llimona, sal, oli d’oliva i l’escalunya.
  7. Maionesa lleugera: barregeu-ho tot i reserveu-ho.
  8. Muntatge: en un motlle rodó poseu l’alvocat, a sobre les favetes i al damunt el tàrtar de gambes. Feu una quenelle de maionesa i acabeu-ho amb la tempura de caps de gambes i les flors d’all. Refresqueu-ho amb la ratlladura de taronja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: