Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al tàrtar: piqueu els llagostins, els pinyons, la poma verda i la botifarra negra. 
  2. Barregeu-ho tot amb la mostassa, oli d’oliva, la sal i el pebre, i reserveu-ho. Barregeu el recuit de drap de l’Empordà amb els festucs picats i el porradell picat, i reserveu-ho.
  3. Per a la vinagreta de mostassa: barregeu bé tots els ingredients. 
  4. Muntatge: poseu el tàrtar en un motlle per donar-li forma i a sobre poseu-hi el recuit en una quenelle. Decoreu el plat amb unes línies de vinagreta de mostassa i acabeu-lo amb la torrada de pa ben primeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: