Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En un bol, afegiu tots els ingredients de la salsa japonesa i reserveu-lo a la nevera durant almenys dues hores.
  2. Poseu els dos litres d'aigua en una olla. Afegiu-hi la sal i porteu-ho a ebullició. Aboqueu-hi les navalles i coeu-les fins que tornin a arrencar el bull. Traieu-les i refredeu-les ràpidament en un bol amb força aigua freda i gel. Un cop fredes, escorreu-les i assequeules. Talleu-les a trossos de mig centímetre i reserveu-les.
  3. En una olla ben calenta, aboqueu les escopinyes i tapeu-ho. Quan s'obrin les closques, traieu-les del foc i refredeu-les amb aigua i gel. Escorreu-les i traieu-les del es closques.
  4. Renteu l'escarolla i escorreu-la.
  5. Taieu la salsa de la nevera i coleu-la amb un colador fi perquè quedi ben neta. Talleu els raves a làmines molt fines.
Muntatge:
  1. En un bol, poseu les navalles, l'oli i la salsa ponzu i barregeu-ho. Al fons d'un plat soper, poseu un motlle rodó de 6x6 cm i poseu-hi el tàrtar de navalles. A sobre, poseu-hi unes escopinyes, ous de truita i unes branques d'escarola. Napeu-ho amb la salsa japonesa. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto