Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol, afegiu tots els ingredients de la salsa japonesa i reserveu-lo a la nevera durant almenys dues hores.
  2. Poseu els dos litres d'aigua en una olla. Afegiu-hi la sal i porteu-ho a ebullició. Aboqueu-hi les navalles i coeu-les fins que tornin a arrencar el bull. Traieu-les i refredeu-les ràpidament en un bol amb força aigua freda i gel. Un cop fredes, escorreu-les i assequeules. Talleu-les a trossos de mig centímetre i reserveu-les.
  3. En una olla ben calenta, aboqueu les escopinyes i tapeu-ho. Quan s'obrin les closques, traieu-les del foc i refredeu-les amb aigua i gel. Escorreu-les i traieu-les del es closques.
  4. Renteu l'escarolla i escorreu-la.
  5. Taieu la salsa de la nevera i coleu-la amb un colador fi perquè quedi ben neta. Talleu els raves a làmines molt fines.
Muntatge:
  1. En un bol, poseu les navalles, l'oli i la salsa ponzu i barregeu-ho. Al fons d'un plat soper, poseu un motlle rodó de 6x6 cm i poseu-hi el tàrtar de navalles. A sobre, poseu-hi unes escopinyes, ous de truita i unes branques d'escarola. Napeu-ho amb la salsa japonesa. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: