Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu el rovell de la clara d’un ou cru. En un bol, prepareu una salsa homogènia amb la sal, l’oli, el pebre, la nou moscada, la mostassa, el rovell d’ou cru, la salsa Perrins, el tabasco i l’armanyac.
  2. Netegeu la carn de poltre de greixos i teixits, i deixeu-hi només carn magra. Afegiu-hi l’entrecot de poltre picat amb ganivet i barregeu-ho.
  3. Piqueu les tàperes, els cogombrets, la ceba tendra, el julivert, l’ou dur i el formatge parmesà. Barregeu-ho amb la massa de carn.
  4. Muntatge: premseu el tàrtar en petits motlles rodons o quadrats i desemmotlleu-lo sobre el plat on el servireu. Envolteu-ho amb unes làmines de parmesà, unes torradetes i un raig d’oli. Bateu la clara d’ou amb un polsim de sal i anís en pols. Disposeu un núvol de clara d’ou amb anís sobre cada un dels tàrtars.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: