Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaldeu els tomàquets en aigua bullent durant 15 s, retireu-los ràpidament i refredeu-los en gel.
  2. Traieu-los-hi la pell i les llavors. Talleu-los a daus ben petits i deixeu-los en un escorredor durant 15 min per tal que perdin tota l'aigua possible.
  3. A continuació, col·loqueu els dauets en un plat i afegiu-hi la melmelada, la mostassa i el cibulet. Mescleu-ho tot i amaniu la barreja amb un raig d'oli d'oliva i un xic de sal i pebre.
  4. Un cop fet el tàrtar, disposeu-lo en un motlle amb les anxoves pel damunt. Decoreu el plat amb diferents tipus d'enciams, afegiu-hi una mica més de sal i de pebre i unes gotes de reducció de balsàmic i acompanyeu-lo amb unes torradetes de pa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: