Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i piqueu l’escalunya molt finament.
  2. Talleu les vieires a dauets molt petits i col·loqueu-les en un bol amb l’escalunya i la salsa de soja.
  3. Ratlleu les peles de la llima i de la taronja, i reserveu-la.
  4. Tritureu l’alvocat amb el suc de mitja llima, sal, pebre i unes gotes d’oli d’oliva.
  5. Salpebreu les vieires i afegiu-hi les peles de llima i de taronja ratllades.
  6. Serviu el tàrtar de vieires sobre la crema d’alvocat amb uns quants germinats de remolatxa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: