Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Agafeu les molles de vieira i talleu-les ben finament amb el ganivet. Poseu la carn en un bol. Vigileu que les vieires siguin ben fresques, han de ser excel·lents!
  2. Peleu la poma i talleu-la a dauets molt i molt fins. Afegiu-la a la vieira.
  3. Amaniu-ho amb unes gotes de suc de llima acabada d'esprémer, un petit raig d'oli, la sal i un pensament de pebre acabat de moldre. Barregeu-ho bé i rectifiqueu-ho, si cal.
  4. Col·loqueu el tàrtar en un plat, utilitzant un motlle perquè quedi ben vistós. Al costat, poseu-hi els ous de truita i acabeu-ho amb la decoració d'unes làmines ben fines d'ametlles tendres i un xic de porradell picat finament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: