Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Aixafeu un all amb pell i fregueu-lo per una paella. 
  2. En una altra cassola plena d'oli d'oliva, confiteu-hi, de mica en mica, un quilo de patates pelades a foc lent uns 30 minuts.
  3. Talleu 250 grams de cansalada ibèrica en talls molt petits i salteu-la a la paella fregada amb l'all.
  4. Un cop enrossida, retireu la cansalada amb l'all, i poseu-hi la ceba tallada a la juliana.
  5. Enrossiu dues cebes de Figueres i un cop enrossides, afegiu-hi una branqueta de farigola i una mica de vi ranci.
  6. Abans no s'evapori tot, poseu-hi la cansalada prèviament reservada.
  7. Aboqueu-hi 100 grams de brou de porc, 70 grams de nata i deixeu que faci xup-xup 5 minuts abans de posar-hi les patates.
  8. Talleu els 150 grams de formatge Urgèlia en talls d'un centímetre de gruix.
  9. Afegiu-hi la patata, sal i pebre blanc i cobriu-ho tot amb els talls de formatge. Poseu-hi una mica més de pebre blanc i sal. Poseu la cassola al forn i gratineu-ho 10 minuts a 180 graus.
  10. Poseu-hi una mica de julivert i farigola fresca per sobre i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto