Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Barregeu el suc de tomàquet amb el vodka, el suc de llimona, el tabasco i la salsa Perrins, poseu-ho al foc i afegiu-hi l’agar-agar, barregeu-ho bé i deixeu que bulli 1 min. Passeu-ho pel túrmix.
  2. Reserveu-ne una petita part i col·loqueu la resta en un motlle, folrat amb film, de manera que quedi amb 1 cm de gruix. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  3. Amb una xeringa, aneu agafant el Bloody Mary reservat i deixeu-ne caure gotetes dins d’un recipient amb aigua freda, coleu-ho i reserveu-ho amb una mica d’oli d’oliva.
  4. Afegiu wasabi al gust als 200 ml d’aigua, escalfeu-ho i diluïu-ho amb la gelatina, prèviament hidratada. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  5. Desemmotlleu el Bloody Mary i talleu-lo en quatre rectangles; escalfeulos uns segons al forn, a 160 ºC.
  6. Talleu la tonyina en quatre daus, salpebreu-los i marqueu-los en una paella, 1 min per cada costat, procurant que el centre quedi cru. Talleu-los a làmines i poseu-los sobre el Bloody Mary. Amb un cullera de boles petita, feu boletes de gelatina de wasabi i poseu-les amb les gotes de Bloody Mary. Serviu-ho amb fulletes d’api.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto