Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Barregeu el suc de tomàquet amb el vodka, el suc de llimona, el tabasco i la salsa Perrins, poseu-ho al foc i afegiu-hi l’agar-agar, barregeu-ho bé i deixeu que bulli 1 min. Passeu-ho pel túrmix.
  2. Reserveu-ne una petita part i col·loqueu la resta en un motlle, folrat amb film, de manera que quedi amb 1 cm de gruix. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  3. Amb una xeringa, aneu agafant el Bloody Mary reservat i deixeu-ne caure gotetes dins d’un recipient amb aigua freda, coleu-ho i reserveu-ho amb una mica d’oli d’oliva.
  4. Afegiu wasabi al gust als 200 ml d’aigua, escalfeu-ho i diluïu-ho amb la gelatina, prèviament hidratada. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  5. Desemmotlleu el Bloody Mary i talleu-lo en quatre rectangles; escalfeulos uns segons al forn, a 160 ºC.
  6. Talleu la tonyina en quatre daus, salpebreu-los i marqueu-los en una paella, 1 min per cada costat, procurant que el centre quedi cru. Talleu-los a làmines i poseu-los sobre el Bloody Mary. Amb un cullera de boles petita, feu boletes de gelatina de wasabi i poseu-les amb les gotes de Bloody Mary. Serviu-ho amb fulletes d’api.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17-18 nov

XXI Fira de l'Oli de Siurana

Mes de novembre, mes d'inici de la collita d'olives! En les poblacions catalanes amb més tradició olivera...

18 nov

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

18 nov

Tast de cambra

Vinseum i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès us ofereixen per cinquena temporada consecutiva aquest cicle...

18 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto