Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Per a la pasta brisa: barregeu els ingredients amb les mans fins a obtenir una massa uniforme. Emboliqueu-la amb film transparent i deixeu-la reposar a la nevera un mínim d’1 h.

Peleu i talleu el mango a dauets. Salteu-lo en una paella amb la mantega i el sucre. Ha de quedar caramel·litzat; per tant, deixeu-lo coure a foc mitjà 5 min. Peleu la taronja i talleu-la a grills. Reserveu-ho.

Estireu la pasta brisa amb un corró, formant discos una mica més grossos que els motlles on els coureu. Unteu els motlles i disposeu-hi la massa, prement fort la base perquè no s’abaixin les vores. Coeu la pasta al forn, preescalfat, 5 min a 180 ºC. El millor és coure-la tapada amb un disc de paper parafinat i amb cigrons crus a sobre.

Per al toffee: coeu el sucre en un cassó, a foc lent, fins que agafi un to ros. Aparteu-lo del foc i afegiu-hi la nata no gaire freda. Integreu la nata al caramel, barregeu-ho fins a textura de salsa. Reserveu-la.

Serviu el pastís tebi, amb la taronja i el mango a sobre, acompanyat de la salsa de toffee i uns grans de pol·len.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 abr

Cicle de Sopars 'El Mar va a la Muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto