Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Per a la pasta brisa: barregeu els ingredients amb les mans fins a obtenir una massa uniforme. Emboliqueu-la amb film transparent i deixeu-la reposar a la nevera un mínim d’1 h.

Peleu i talleu el mango a dauets. Salteu-lo en una paella amb la mantega i el sucre. Ha de quedar caramel·litzat; per tant, deixeu-lo coure a foc mitjà 5 min. Peleu la taronja i talleu-la a grills. Reserveu-ho.

Estireu la pasta brisa amb un corró, formant discos una mica més grossos que els motlles on els coureu. Unteu els motlles i disposeu-hi la massa, prement fort la base perquè no s’abaixin les vores. Coeu la pasta al forn, preescalfat, 5 min a 180 ºC. El millor és coure-la tapada amb un disc de paper parafinat i amb cigrons crus a sobre.

Per al toffee: coeu el sucre en un cassó, a foc lent, fins que agafi un to ros. Aparteu-lo del foc i afegiu-hi la nata no gaire freda. Integreu la nata al caramel, barregeu-ho fins a textura de salsa. Reserveu-la.

Serviu el pastís tebi, amb la taronja i el mango a sobre, acompanyat de la salsa de toffee i uns grans de pol·len.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Tallers al Mercat de la Vall d'Hebron

El Mercat de la Vall d’Hebron organitza una sèrie de tallers aquest estiu on podeu deixar anar tot el...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto