Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola grossa, feu un caramel amb el sucre i la mantega. Quan agafi un color ros, afegiu-hi la vainilla i les pomes tallades a làmines ben fines. Doneu-hi un parell de voltes per tal que les pomes quedin ben barrejades amb el caramel i coeu-les uns 5 min.
  2. Distribuïu la poma dins uns motlles individuals tipus flameres i cobriu cada motlle amb un disc de massa brisa, tallat a la mida del motlle.
  3. Coeu-ho al forn a 180 ºC fins que la massa sigui ben daurada, uns 25 min.
  4. Quan sigui tebi, desemmotlleu-lo capgirant els motlles per tal que la brisa quedi a la base del Tatin.
  5. Serviu-lo tebi acompanyat de nata líquida mig muntada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto