Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

La tempura:

  1. Prepareu la barreja per a la tempura, posant el pebre, la farina, la soda i l’ou en un bol i batent-ho fins aconseguir una barreja homogènia.
  2.  Eixugueu el bacallà amb un drap de cuina, arrebosseu els trossos en aquesta mescla i fregiu-los amb oli abundant a foc viu durant 2 minuts o fins que el bacallà estigui daurant. 
  3. Escorreu-los i poseu-los en un plat amb paper de cuina absorbent.
La maionesa:
  1. Bateu els créixens amb la maionesa i el suc de llimona fins a crear una pasta homogènia 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: