Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu les carxofes retirant-ne les fulles exteriors, deixeu-hi només el cor i la tija pelada (us ha de quedar ben neta, només amb la part comestible). Talleu-les al llarg, en octaus, i poseu-los en un bol amb aigua i el suc de les dues llimones.
  2. Bateu el formatge, la farigola, el tomàquet sec trossejat i les tàperes escorregudes, fins a fer una crema homogènia. Poseu-hi pebre negre.
  3. Poseu farina de tempura en un bol i afegiu-hi la meitat d’aigua ben freda i un pessic de sal. Remeneu-ho amb una forquilla o un batedor fins a fer una pasta homogènia.
  4. Suqueu els talls de carxofa, escorreguts i ben secs, a la pasta i fregiu-los en oli ben calent, 2 min, com a molt. Escorreu-los en paper absorbent i poseu-los a taula, amb el bol de la salsa per anar-los sucant.

CONSELL

Si deixeu les carxofes un punt crues i cruixents són més agradables de menjar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: