Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient, bateu la farina d’arròs amb aigua molt freda, fins a obtenir una crema llisa amb la textura d’unes farinetes molt fines.
  2. Talleu les potes de pop a medallons fins i assequeu-los en paper de cuina absorbent, amb els musclos.
  3. Banyeu la salicòrnia en la barreja de tempura, escorreu-ne l’excés de massa i fregiu-la en oli abundant i ben calent.
  4. Feu el mateix amb els medallons de pop i amb els musclos, reserveu-ho sobre paper de cuina absorbent i serviu-ho de seguida.

CONSELL
És important que l’oli d’oliva estigui ben calent per fregir la tempura; de la mateixa manera, no afegiu massa ingredients a la vegada a l’oli, per no refredarlo.

Amb la col·laboració de:

logos penedesok 2

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto