Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Bulliu l’arròs 15 min, a foc mitjà, amb aigua abundant. Coleu-lo i refresqueu-lo.
  2. Per a la maionesa: poseu tots els ingredients al vas de la batedora i bateu-ho, sense moure el braç mecànic, fins que agafi consistència. Si no teniu experiència amb el túrmix, millor que demaneu ajuda a un adult.
  3. Renteu el carbassó i talleu-lo a dauets molt petits. Esmicoleu bé la tonyina.
  4. Folreu un motlle de plum-cake amb film transparent. Poseu-hi una capa d’arròs, una capa de tonyina, una mica de blat de moro cuit, una mica de carbassó cru i una capa de salsa de tomàquet. Poseu-hi una altra capa d’arròs i ho premseu bé. I torneu a fer el mateix: tonyina, blat de moro, carbassó i salsa de tomàquet. Ho acabeu amb una capa d’arròs, premsant-lo bé.
  5. Poseu el motlle a la nevera 2 h, perquè agafi bé la forma.
  6. Quan desemmotlleu la terrina, l’acabeu amb una capa de maionesa i olives tallades per la meitat.

El consell

  • Podeu fer servir aquesta recepta com a base i afegir-hi els ingredients que més us agradin. Per exemple, podeu posar-hi pèsols i trossets de pastanaga i tomàquet. També us quedarà genial si hi poseu gambetes o cues de llagostí.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: