Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu una olla al foc amb aigua a bullir.
  2. Hidrateu les fulles de gelatina amb aigua freda.
  3. Quan l’aigua arrenqui el bull, escaldeu-hi les fulles d’enciam. Refresqueu-les en aigua i gel i poseu-les al damunt d’un paper absorbent. Folreu un motlle de 0,5 kg de capacitat amb les fulles d’enciam.
  4. A la mateixa olla, poseu la ceba, la pastanaga tallada i les llenties. Deixeu-ho coure a foc suau 20 min.
  5. Escorreu les llenties. Peseu 400 g de llenties i 200 g del suc de la cocció.
  6. En el suc encara calent, desfeu les fulles de gelatina i afegiu-hi les llenties cuites, poseu-ho a punt de sal i ompliu el recipient folrat amb les fulles d’enciam amb la barreja: poseu-hi un dit de llenties i una capa de pernil cuit, un dit de llenties i una capa de pernil cuit, i acabeu-ho amb llenties. Deixeu-ho refredar 6 h a la nevera.
  7. Amb molta cura, feu llesques de la terrina, d’1 cm de gruix.
  8. Feu una vinagreta amb l’oli, el fetge gras d’ànec, un polsim de sal i el raig de vinagre.
  9. Amaniu la terrina de llenties amb la vinagreta de fetge gras.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto