Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la llet de pinyons: tritureu tots els ingredients a la batedora. Reserveu-ho a la nevera tota la nit, i l’endemà coleu-ho.
  2. Per a la terrina: barregeu en fred la llet de pinyons amb l’agar-agar. Porteu-ho a ebullició, retireu-ho del foc i ompliu-ne un motlle o una safata per al forn que permeti tallar la quallada en rectangles.
  3. Per als pinyons garapinyats: bateu les clares d’ou amb l’ajuda d’una batedora de varetes, incorporeu-hi els pinyons i, tot seguit, coleu-ho.
  4. Arrebosseu els pinyons amb sucre i col·loqueu-los en una safata per al forn amb paper siliconat. Poseu-ho al forn, a 180 ºC, 10 min, fins que estiguin torrats.
  5. Talleu un rectangle de quallada d’uns 6 x 3 cm i empolseu-lo amb pinyons garapinyats i unes flors de romaní.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: