Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Deixeu els peus de porc en aigua i gel durant unes hores abans de començar la preparació perquè es dessagnin. Escorreu-los i coeu-los en aigua amb les verdures i les herbes aromàtiques. Un cop cuits, desosseu-los. 
  2. Mentrestant, feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet. Al final, afegiu-hi les panses, els pinyons torrats i els peus. Deixeu-ho refredar a la nevera en un recipient perquè la gelatina del peu se solidifiqui. 
  3. Talleu el bloc en rectangles i emboliqueu-los amb la cansalada ibèrica. Talleu les pomes àcides i l’api a bastonets. 
  4. Marqueu la terrina en una paella pels quatre costats, perquè quedi cruixent. Amaniu-ho amb unes fulles d’herbes fresques (julivert, cerfull, fulles d’api...). Acabeu el plat amb les tires de poma i d’api a sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: