Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Deixeu els peus de porc en aigua i gel durant unes hores abans de començar la preparació perquè es dessagnin. Escorreu-los i coeu-los en aigua amb les verdures i les herbes aromàtiques. Un cop cuits, desosseu-los. 
  2. Mentrestant, feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet. Al final, afegiu-hi les panses, els pinyons torrats i els peus. Deixeu-ho refredar a la nevera en un recipient perquè la gelatina del peu se solidifiqui. 
  3. Talleu el bloc en rectangles i emboliqueu-los amb la cansalada ibèrica. Talleu les pomes àcides i l’api a bastonets. 
  4. Marqueu la terrina en una paella pels quatre costats, perquè quedi cruixent. Amaniu-ho amb unes fulles d’herbes fresques (julivert, cerfull, fulles d’api...). Acabeu el plat amb les tires de poma i d’api a sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 gen

Cremes lleugeres d'hivern

Les festes de Nadal estan plenes d’excessos? Heu menjat massa durant les festes? Veniu a aquest taller, programat...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto