Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu i assequeu el julivert. Reserveu-ne unes quantes fulles i piqueu-ne la resta. Barregeu-les amb oli d’oliva i reserveu-les.
  2. Peleu els tomàquets, elimineu-ne les llavors i talleu-los a daus petits.
  3. Renteu els pebrots, elimineu-ne les llavors i la membrana blanca interior i talleu-los a daus petits.
  4. Peleu i piqueu la ceba.
  5. Netegeu l’all tendre i piqueu-lo.
  6. Espinyoleu les olives i piqueu-les.
  7. Barregeu les mongetes amb les verdures tallades. Salpebreu-ho i amaniu-ho amb el vinagre de xerès i l’oli de julivert.
  8. Retireu la pell del bacallà i talleu-lo a làmines. Cobriu amb les làmines l’interior d’un cèrcol petit de pastisseria. Ompliu-lo amb l’amanida de mongetes. Repetiu l’operació per a cada plat.
  9. Serviu els timbals amb unes quantes fulles verdes variades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto