Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les gambes i reserveu-ne els caps per a una sopa per a un altre dia. Traieu el budell de les cues de les gambes.
  2. Talleu les gambes ben fines amb un ganivet. Guardeu-les a la nevera.
  3. Mentrestant, mescleu l’oli d’oliva verge extra, el suc de la llima, el porradell i també un pensament de sal.
  4. Amaniu les gambes amb una petita quantitat d’aquesta vinagreta.
  5. Munteu el plat posant un cercle de tàrtar de gambes i el caviar Ossetra al damunt. Amaniu-ho amb una mica de vinagreta.
  6. Decoreu el plat amb una mica de sal gruixuda, unes fulles de cerfull i un grapat de pinyons torrats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto