Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu les gambes i reserveu-ne els caps per a una sopa per a un altre dia. Traieu el budell de les cues de les gambes.
  2. Talleu les gambes ben fines amb un ganivet. Guardeu-les a la nevera.
  3. Mentrestant, mescleu l’oli d’oliva verge extra, el suc de la llima, el porradell i també un pensament de sal.
  4. Amaniu les gambes amb una petita quantitat d’aquesta vinagreta.
  5. Munteu el plat posant un cercle de tàrtar de gambes i el caviar Ossetra al damunt. Amaniu-ho amb una mica de vinagreta.
  6. Decoreu el plat amb una mica de sal gruixuda, unes fulles de cerfull i un grapat de pinyons torrats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto