Preparació
- Bulliu les patates pelades i tallades a daus. Quan siguin cuites, escorreu-les i passeu-les per un passapuré. Afegiu-hi la mantega i la crema de llet, i poseu-ho en una mànega de pastisseria.
- Agafeu quatre cèrcols de pastisseria de 5 cm d’alt x 6 cm de diàmetre. Ompliu el fons i els costats de cada cèrcol i poseu-hi un rovell al mig. Acabeu-ho d’omplir amb el puré de patates.
- Per a la crema de parmesà: feu bullir la crema de llet, traieu-la del foc i afegiu-hi el formatge. Remeneu-ho bé i coleu-ho perquè quedi una salsa fina. Escalfeu els cèrcols de patates al forn 5 min a 180 ºC.
- Muntatge: desemmotlleu-los i poseu-los a sobre de crema de parmesà calenta. A sobre, talleu-hi una mica de tòfona d’estiu i poseu-hi unes gotes d’oli de tòfona.