Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu el peix d'espines, escates i pell, renteu-lo amb aigua molt freda, talleu-ne làmines molt fines, com si fos un carpaccio (o, si enteneu de cuina japonesa, el tall seria com per preparar un sashimi).
  2. Renteu el moniato i bulliu-lo com si tractés d'una patata, deixeu-lo refredar, peleu-lo i talleu-lo a rodanxes fines.
  3. Espremeu les llimes, poseu-ne el suc en un recipient, per triturar-lo amb el túrmix, amb un tros molt petit d’'ají' groc (alerta, és un picant fort, poseu-ne segons el gust), l'all, un tros de gingebre, vuit fulles de coriandre, sal, pebre mòlt i l'oli d'oliva. Tritureu-ho i coleu-ho, i reserveu-ho a la nevera.
  4. Netegeu l’enciam i reserveu-a la nevera.

MUNTATGE

  1. És molt recomanable refredar a la nevera el plat on emplatareu el 'tiradito'.
  2. Salpebreu la base del plat i comenceu a posar-hi el peix per tota la superfície.Torneu-ho a salpebrar i afegiu-hi la salsa de llima, cobrint tot el peix. Afegiu-hi el moniato, l'enciam i els grans de blat de moro.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Peix i marisc

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto