Què cuinar La Vanguardia

Cal dir en majúscules que la Mireia Carbó HA CLAVAT la recepta d'aquest tiramisú. Amb un gust de torró molt fi, una textura deliciosa i gens embafador, són les postres ideals per a un àpat copiós de Nadal. I, sobretot, feu cas al consell de la Mireia: salteu-vos el pica-pica i oferiu postres petites, ja veureu com tothom escurarà la copa!

Preparació

  1. Feu un almívar lleuger amb aigua, sucre i un rajolí de moscatell. Reserveu-ho.
  2. Munteu els rovells d’ou amb el sucre fins que doblin el volum. Afegiu-hi el mascarpone i el torró ratllat, i barregeu-ho bé. Munteu les clares a punt de neu i incorporeu-les suaument a la mescla anterior.
  3. Remulleu els melindros amb l’almívar reservat i col·loqueu-los al fons de les copes. Repartiu la crema sobre els melindros i deixeu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho. És molt millor fet d’un dia per l’altre.
  4. Per als estels de la decoració, feu un caramel ros amb el sucre. Encara calent, formeu unes estrelles sobre paper de forn i repartiu-hi per sobre les ametlles laminades i torrades. Deixeu-ho refredar i empolseu-hi sucre en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

18 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto