Receptes de Nadal La Vanguardia

Cal dir en majúscules que la Mireia Carbó HA CLAVAT la recepta d'aquest tiramisú. Amb un gust de torró molt fi, una textura deliciosa i gens embafador, són les postres ideals per a un àpat copiós de Nadal. I, sobretot, feu cas al consell de la Mireia: salteu-vos el pica-pica i oferiu postres petites, ja veureu com tothom escurarà la copa!

Preparació

  1. Feu un almívar lleuger amb aigua, sucre i un rajolí de moscatell. Reserveu-ho.
  2. Munteu els rovells d’ou amb el sucre fins que doblin el volum. Afegiu-hi el mascarpone i el torró ratllat, i barregeu-ho bé. Munteu les clares a punt de neu i incorporeu-les suaument a la mescla anterior.
  3. Remulleu els melindros amb l’almívar reservat i col·loqueu-los al fons de les copes. Repartiu la crema sobre els melindros i deixeu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho. És molt millor fet d’un dia per l’altre.
  4. Per als estels de la decoració, feu un caramel ros amb el sucre. Encara calent, formeu unes estrelles sobre paper de forn i repartiu-hi per sobre les ametlles laminades i torrades. Deixeu-ho refredar i empolseu-hi sucre en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto