Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema anglesa: poseu a bullir la crema de llet i el sucre a 86 ºC. Tot seguit, bateu els rovells d’ou en un bol.
  2. Quan la crema arrenqui el bull, incorporeu-la al bol mentre ho aneu remenant. A continuació, poseu el formatge mascarpone en un bol i coleu-hi la crema anglesa a sobre. Barregeu-ho i deixeu-ho reposar 24 h a la nevera. Quan retireu la crema de la nevera, munteu-la fins que assoleixi una textura cremosa.
  3. Per al xopat: barregeu el sucre amb el cafè i afegiu-hi el licor d’amaretto. Després, talleu el pa de pessic o els melindros amb un tallapastes, remulleu-los amb el xopat i poseu-los en un plat.
  4. I ja per acabar, poseu 3 cullerades de crema amb mascarpone en una copa i incorporeu-hi el pa de pessic. Afegiu-hi una altra capa de crema i una altra de pa de pessic. Finalment, incorporeu-hi una cullerada de crema i deixeu-ho a la nevera durant una o dues hores, i al moment de servir-ho afegiu-hi xocolata en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto