Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Buideu els tomàquets amb l’ajut d’una cullera o d’un ganivet que no talli massa.
  2. Talleu la base dels tomàquets, per aconseguir que s’aguantin dempeus.
  3. Poseu-los de cap per avall, sobre un paper absorbent, perquè vagin perdent l’aigua.
  4. Barregeu la tonyina amb la maionesa i l’orenga en un plat fondo, amb l’ajuda d’una forquilla.
  5. Farciu els tomàquets amb la barreja.
  6. Talleu ben petit l’enciam amb un ganivet o unes tisores escolars.
  7. En un plat, col·loqueu una base d’enciam, amanit amb oli i sal. Per sobre, poseu-hi els tomàquets.
  8. Talleu a bastonets la pastanaga, l’api i el carbassó. Si cal, demaneu ajuda a un adult per fer-ho.
  9. Claveu a la part superior dels tomàquets uns quants bastonets de pastanaga, d’api i de carbassó, perquè quedi en forma de punky.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto