Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a l’escabetx: sofregiu en una mica d’oli les escalunyes picades; quan comencin a agafar color, afegiu-hi el vinagre i reduïu-ho a la meitat, afegiu-hi els maduixots fets puré amb l’ajut d’una batedora elèctrica i deixeu-ho coure 1 min. Acabeu-hi d’afegir l’oli i conserveu-ho tebi.
  2. Escateu i filetegeu els molls i retireu-ne les espines. En una paella amb oli daureu-los per la part de la pell 1 min, i 20 s per la de la carn.
  3. Poseu-los en una safata i cobriu-los amb l’escabetx a 60 ºC. Deixeu-los 2 h a temperatura ambient. Si no es consumeixen, guardeu-los a la nevera.
  4. Col·loqueu els tomàquets salpebrats i sencers en un recipient per anar al forn i que ens permeti cobrir-los d’oli, afegiu-hi les fulles d’alfàbrega, tapeu el recipient i confiteu-los al forn a 100 ºC durant 1 h.
  5. Escaliveu l’albergínia i peleu-la, piqueu-la i amaniu-la amb oli, sal i porradell picat.
  6. Talleu les maduixes a dauets. Talleu el tomàquet a grills i ompliu-ne els forats interiors amb les maduixes picades.
  7. Col·loqueu el tomàquet al fons del plat, poseu-hi al damunt el filet de moll amb escabetx; després, una cullerada d’albergínia, i, finalment, un buquet d’herbes. Amaniu-ho amb l’escabetx.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21-22 oct

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto