Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu ajuda a un adult per coure l’arròs: poseu a bullir una olla amb aigua, aboqueu-hi l’arròs i coeu-lo 30 min. Coleu-lo i refresqueu-lo.
  2. Renteu bé els tomàquets. Talleu-ne la part superior, la de les fulles, i buideu-los amb molta cura. Conserveu la polpa.
  3. Poseu els ous en una cassola, cobriu-los d’aigua i bulliu-los 10 min, a partir que l’aigua trenqui el bull. Amb molta cura de no cremar-vos, traieu-los de l’aigua, refresqueu-los, peleu-los i talleu-los menuts.
  4. Piqueu les olives.
  5. En un bol, barregeu els ous durs amb la tonyina i els trossets de tomàquet.
  6. Farciu els tomàquets amb la barreja. Renteu bé les fulles d’enciam romana i talleu-les menudes.
  7. Coroneu els tomàquets amb l’enciam tallat.

El consell

  • Si no teniu arròs integral, cap problema, feu-ho amb arròs blanc, però la cocció serà molt més curta, amb 15 min en tindreu prou.
  • Si voleu donar un toc especial als tomàquets, amaniu el farcit amb maionesa. Us quedaran deliciosos!
  • Us agraden les anxoves o les gambetes? Proveu de posar-ne una per sobre de cada tomàquet. La combinació és deliciosa!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: