Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En un cassó amb aigua bullent, coeu les patates fins que estiguin ben tendres.
  2. En un altre cassó, coeu les fulles de la col 2 min.
  3. Obriu els tomàquets per la meitat i rostiu-los al forn, 10 min, a 180 ºC.
  4. En una paella, salteu els alls picats finament amb un raig d’oli d’oliva, afegiu-hi la patata pelada i les fulles de col, barregeu-ho bé i serviu-ho sobre els tomàquets. Afegiu-hi pernil ibèric tallat a tires i serviu-ho acompanyat d’unes quantes fulles d’orenga.

CONSELL
També podeu acompanyar-ho d’uns quadradets de calamar saltats, salmó o bacallà fumat i, fins i tot, de daus de cansalada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto