Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En un cassó poseu el tomàquet pelat a quarts i sense llavors, afegiu-hi el sucre i dues beines de vainilla obertes. Cuineu-ho a foc molt lent durant aproximadament 3 h, fins que el tomàquet suï tota l’aigua i es formi una confitura. Reserveu-ho.
  2. Talleu la tonyina a quadradets de 125 g. Tot seguit, feu-ne talls d’aproximadament 1 cm de gruix.
  3. Banyeu la tonyina en la salsa de soja i marqueu-la en una paella tèbia i aneu-la girant.
  4. Prepareu una maionesa batent amb la batedora l’ou, mig gra d’all i l’oli d’oliva, tant com n’accepti la salsa.
  5. Serviu una cullerada de confitura de tomàquet (podeu fer servir un motlle per donar-li una presentació ordenada) i la tonyina acabada de marcar. Per presentar-ho, ho acompanyeu amb les llavors de sèsam negre i algun pètal de rosa o hibisc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 feb

Uriçada popular

La campanya gastronòmica dels Uriços de Sant Feliu de Guíxols celebra un dels moments més esperats...

17 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

17 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

19 feb

Taller de ferments

De 19.30 a 21.30 h Professor: Alex Pirla (Prabhu Sukh) Aquest taller té classes teòriques i pràctiques,...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto