Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En un cassó poseu el tomàquet pelat a quarts i sense llavors, afegiu-hi el sucre i dues beines de vainilla obertes. Cuineu-ho a foc molt lent durant aproximadament 3 h, fins que el tomàquet suï tota l’aigua i es formi una confitura. Reserveu-ho.
  2. Talleu la tonyina a quadradets de 125 g. Tot seguit, feu-ne talls d’aproximadament 1 cm de gruix.
  3. Banyeu la tonyina en la salsa de soja i marqueu-la en una paella tèbia i aneu-la girant.
  4. Prepareu una maionesa batent amb la batedora l’ou, mig gra d’all i l’oli d’oliva, tant com n’accepti la salsa.
  5. Serviu una cullerada de confitura de tomàquet (podeu fer servir un motlle per donar-li una presentació ordenada) i la tonyina acabada de marcar. Per presentar-ho, ho acompanyeu amb les llavors de sèsam negre i algun pètal de rosa o hibisc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Peix i marisc

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21-22 oct

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto