Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. En un cassó poseu el tomàquet pelat a quarts i sense llavors, afegiu-hi el sucre i dues beines de vainilla obertes. Cuineu-ho a foc molt lent durant aproximadament 3 h, fins que el tomàquet suï tota l’aigua i es formi una confitura. Reserveu-ho.
  2. Talleu la tonyina a quadradets de 125 g. Tot seguit, feu-ne talls d’aproximadament 1 cm de gruix.
  3. Banyeu la tonyina en la salsa de soja i marqueu-la en una paella tèbia i aneu-la girant.
  4. Prepareu una maionesa batent amb la batedora l’ou, mig gra d’all i l’oli d’oliva, tant com n’accepti la salsa.
  5. Serviu una cullerada de confitura de tomàquet (podeu fer servir un motlle per donar-li una presentació ordenada) i la tonyina acabada de marcar. Per presentar-ho, ho acompanyeu amb les llavors de sèsam negre i algun pètal de rosa o hibisc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto