Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Torreu les llesquetes de pa. Reserveu-les.
  2. Feu una crema de poma posant a coure les pomes pelades i tallades a daus amb la mantega i el sucre.
  3. Poseu una paella al foc i quan estigui calenta poseu-hi l’escalopa de foie amanida amb sal i pebre negre.
  4. Després, unteu les llesquetes de pa amb la crema de poma, i, un cop estigui calent i cuit, poseu-hi el foie al damunt. Ho podeu acabar amb uns cristalls de sal i un cordó de reducció de pedro ximenes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24-25 feb

Fira de la Mel

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto